3 Şubat 2011 Perşembe

JAN=AŞK

Şu arkadaşlar arkadaşlar arkadaşlar..Hayat buluyoruz sanırım onlarda.Şimdi birbirine benzeyen 2 kişisel ve ruhsal bozukluğu olan Jan'dan bahsedeceğim size.
TANIŞTILAR, TANIŞMAZ OLSALARDI.
Canım dediğim belki de canımdan öte olan Giz.Kimi zaman dertlerimizi, kimi zaman kahkahalarımızı, kimi zaman düşüncemizi, kimi zaman koşulsuz destekte bulunduğumuz şeyleri bulduk birbirimizde.Tek bir konuda kitlenmeye başladık. Ne mi?Janlar.Yani; Aşk.
Bundan yaklaşık 3 -4 ay önce tanımış Jan'ı bizim kız. Bu kadar pasif bu kadar aptal olamaz bir insan fakat bir o kadar da konuşmalarıyla etkilemiş bizim hatunu.Aslında ilişkileri o kadar çeşitliydi ki, ilkokulda yaptığımız renkli patates baskılarına benzemekteydi adeta.Ama sonunda patatesler elimizde kir çıkarırlardı ya hani, işte oda öyleydi.Bir o kadar şey yapar ve içine s.çıp batıran bir tip.Bu konuda kusursuzdu kendisi.Üzdü, üzdü, üzdü !
İKİSİ DE AYNI BOKUN LACİVERTİ İŞTE.
Gelelim benim Jan'a.Malum ikisi de Jan ve ikisi de aptallık konusunda kendi kategorilerinde bir numaralar ! Benim Jan'ın da nasıl desem kışkırtıcı bir üslubu vardı adeta. Hem tutkulu, hem tehlikeli..Ateşle oynadığımın farkındaydım ama buna inanmak istemiyordum.Hep aynılar, hep sürtük peşindeler, tabi biz namus abidesiyiz o yüzden yanaşamazlar değil mi?(!)
Eğer hayatındaki erkek en ateşli geri iade zarfını andıran bir p.çse ve kendi kabuğundan çıkmayıp ulaşılmazı oynuyorsa ne yapabilirdik yani ? İki masum hatunuz ve dediğim gibi ateşle oynuyoruz.
Yeni bir aşka, yeni bir hayata adım atmanın vaktidir artık. Şimdi Janlar geride kalacak, biz de Üni. ye bakacağız artık. Kim bilir ne taşlarını en seksilerini bulacağız...
Hadi bakalım köpek suratlı Janlar elveda elveda...Gelsin yeniler yeniler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder